maandag 7 juni 2010

welkom op mijn blog

Brennels 004 
 
 
 
 
Welkom op mijn blog, leuk dat je langskomt. Ik vertel hier graag iets over dagelijkse gebeurtenissen en alles wat me interesseert, mijn werk in de bibliotheek en onze huisgenoten: de drie katten. Regelmatig ook iets over mijn hobbies: quilten en bijzondere boekjes maken. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Kijk maar wat rond en laat me weten wat je er van vindt.

7 opmerkingen:

 1. nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  om de dag kijk ik even of er weer wat nieuws op je blog staat .
  ik vind het erg fijn om het te volgen, groetjes jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk wij jij met je weblog doet.Je bent dus ook een bezige bij. Het geeft mij ook weer inspiratie om mijn eigen weblog verder te gaan.
  Verassend zijn de foto's van de etalage's met mijn mozaixebk werk. Het grote paneel staat niet in het stadspark hoor! Maar gewoon in eigen tuin aan de Skries 50, Bolsward.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vrolijke foto is dit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He heerlijk die ordelike stapels QA wn CPS. Bij staan ze in de kast en daar zijn ze eigenlijk te dun voor. Ik kom regelmatig langs...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Irene,

  Na het krijgen van je kaartje heb ik meteen je web-log bezocht. Erg leuk en inspirerend om te zien!
  Mooie creaties maak je.
  Ik ga vaker kijken!

  groeten Minke,
  (van Nynke haar verjaardag)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gxf4h Irene wat heb ik weer veel mooie dingen bij je gezien. als laatste zag ik een prachtig glazen uiltje, dat is een topvondst! Daarvoor was ik al verrast door de prachtige poxebsiealbums die je nog hebt en het mooie nieuwe dat je aan het maken bent.
  Maar ook je shawl en nieuwe jurk zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Irene,

  Ik zag net pas in de adressenlijst van het RRN dat we dezelfde woonplaats delen :-) jammer dat we niet bovenelkaar staan, hadden we de boekjes mooi langs kunnen brengen :-)
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen