woensdag 17 maart 2010

Certificaat!!

Vandaag was de slotbijeenkomst van "23dingen". Met elkaar evalueren, wat we opgestoken hebben van alle informatie van de laatste tijd. Conclusie: het is heel interessant om op een gestructureerde manier het internet te verkennen. Ik heb van alles gehoord over twitter, facebook, flickr, youtube en de rest. Lang niet altijd er mee bezig gegaan. Nu ben ik een stuk beter op de hoogte en, vooral niet bang om dingen te gaan proberen (en ook te gebruiken). Nu vind ik bloggen leuk, maar ben niet zo weg van twitteren en facebook. Maar YouTube is geweldig, Librarything ook, podcast is handig.

Na de koffie met gebak kregen we onze certificaten uitgereikt.

Certificaat

Dan nog een gesprek over de link naar de bibliotheek: wat willen we ermee? Als belangrijkste punt kwam naar voren, dat we de site van www.ontdekdebieb.nl hxe9xe9l snel aangepast willen zien. Nu is het een statich gebeuren, dat moet xe9cht anders!!! Vergelijk onze site maar eens met die van bibliotheek Assen, die is toch veel levendiger. Alleen de catalogus is wat moeilijker te vinden: rechtsboven in de hoek kun je kiezen tussen catalogus en Aquabrowser. Niet zo duidelijk aangegeven.

Het was heel leerzaam, daar zijn we het allemaal over eens. Het heeft ons allemaal veel tijd gekost. Nu is het wel fijn, dat er weer tijd vrij komt voor je eigen dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten