dinsdag 16 februari 2010

Ding 22 vervolg

Ik vind deze ontwikkelingen, die uit Bibliotheek 2.0 voortkomen heel spannend en interessant. Het verbreed de horizon op een geweldige manier.
Het kost tijd om alles aan elkaar te koppelen, toepassingen te ontwikkelen, mensen te motiveren en zo op pad te gaan. Ik wil graag blijven leren en veel nieuwe dingen zien gebeuren in de bibliotheekomgeving.

Zoals in de intro staat: de bibliotheek heeft altijd hard gewerkt om publieksvriendelijk en gastvrij te zijn. Een goede plek om informatie te verzamelen. Nu krijgen we steeds meer mogelijkheden om, met hedendaagse technologie, mensen te helpen die informatie te verkrijgen. De wereld is zo ruim geworden, op allerlei manieren kunnen we met elkaar linken. De bibliotheek móet zorgen up to date te blijven. We moeten niet bang zijn voor alle ontwikkelingen, maar meegaan en bijsturen.

1 opmerking:

  1. Amen. Maar de tijd noem je gelukkig ook. Want we moeten we reëel blijven: we kunnen niet èn èn èn. Als we nieuwe dingen gaan doen zullen we oudere dingen moeten laten vervallen. Maar wat? Het is niet zo eenvoudig om daar goede keuzes in te maken.
    Groet,
    Els

    BeantwoordenVerwijderen