woensdag 10 februari 2010

Ding 20 - muziekweb

Ahhh, alweer een prachtige site waar je eindeloos rond kunt dwalen....

Ik ben een grote fan van Loreena McKennitt, dus zij was het uitgangspunt. En daarna ga je van de ene groep naar de andere. Hartjes toevoegen, oke..., klikken op een site van een andere luisteraar. Jeetje, is er al anderhalf uur voorbij? Je kunt van écht alle artiesten iets te horen krijgen. Mijn man had er wel een paar: Freddy Quin, Vicco Toriani om maar eens een straat in het bos te noemen. Nou, wat dacht je?
Meezingen geblazen! En dan weer tips van anderen volgen - goed voor uren luistergenot ( soms compleet met tekst erbij). Die widgets zie ik zo één, twee, drie niet. Alleen dingen voor Facebook, Twitter en IPhone.
Zo dit misschien een leuke aanvulling zijn op de Aquabrowser? Of bij Muziekweb? Ja, dat lijkt me wel wat - zoeken op MuziekWeb, meteen afluisteren en dan reserveren.

1 opmerking:

  1. Je hebt weer een mooie ontdekking gedaan, Irene, wat is er veel beschikbaar op deze manier hè? Een heel verschil met vroeger, toen ik met een krap zakgeldje zelden een plaat kocht en dan maar aangewezen was op opgenomen cassettebandjes en gewoon de radio.
    Groet,
    Els

    BeantwoordenVerwijderen