zaterdag 16 januari 2010

Blij met IKEA

Mijn ouders gaan binnenkort verhuizen. Er moet een nieuwe bank komen, want deze kamer is echt groter dan wat ze nu hebben. Schoonzusje heeft een heerlijke bank - goede hoogte, ziet er leuk uit, komt bij IKEA vandaan. 

Daar zijn de oudelui nog nooit geweest, dus jl. dinsdag naar de dichtst bijzijnde vestiging. Even voor 10 uur zitten weal aan de koffie, appelpunt en ontbijtje. Even oriënteren met de plattegrond: waar vinden we de banken?  Vlakbij het restaurant en binnen een half uur is het geregeld: 1 bank met bekleding wordt aangeschaft. 

Nu verder, want, we zijn hier nu toch! Binnen vijf minuten moet er een kar komen: een stevig, houten opstapkrukje, een "kastje" met vijf glazen bakken, suiker/koffie/thee gaan mee. Action Man schuift de kar door, zodra mijn moeder en ik ergens treuzelen: knuffeldieren (misschien leuk voor de bieb?) , serviesgoed (hebben we genoeg, maar... leuk hoor), opbergbakjes, mandjes, er is van alles te koop. Moeder wordt helemaal enthousiast: zo fleurig en modern allemaal....

Na het afrekenen regelen we het vervoer. Dit moet gebracht worden, 2e etage a.u.b.
Kan donderdag al gebracht worden.

Súper, joepie, dat is snel!!

En nu staat hij er.... netjes afgeleverd door de mannen van TransportService.
  en is ook al in gebruik:


Hullie en Gullie passen op.

1 opmerking:

  1. Dit is inderdaad een heerlijke bank; wij hebben 'm ook! Ik heb er verschillende hoezen bij ( een zwarte voor de winter en een witte voor de zomer) en ik maak voor ieder seizoen bijpassende kussenhoezen.
    En manlief is ook blij; je kunt er heel lekker op liggen! :-))

    BeantwoordenVerwijderen