woensdag 16 december 2009

Stappen in Groningen


Met de personeelsleden een dagje naar Groningen. We willen er met elkaar eens uit en wat is dan leuker dan een dagje shoppen. Eerst een tijd in de file, daarna aan de koffie met appelgebak bij Granny's. Wil je echt lekkere appeltaart eten? Ga dan naar hun zaak vlakbij de A-Kerk en kijk ook op de site: http://www.grannys.nl/nl/index.php Eeen echte aanrader!

Daarna een gedeelte van de stadswandeling: langs de Hoge der Aa, door smalle straatjes naar het Academiegebouw, de Oude Kijk in het Jatstraat door naar de Spilsluizen. Toen naar de "geheime" tuin (achter het pand van het Stadhouderlijke Hof. Deze foto is van de prachtige zonnewijzer boven het toegangshek.Via het Martinikerkhof en het Provinciehuis naar het Peper Gasthuis. Door een achteraf straatje wandel je via de prachtige poort een beeldig hofje in. Een oase in de stad.

Toen lunchen, dat werd een plekje in het kostersgebouwtje onder de Martinitoren. Als afsluiting werd er toch nog flink geshopt; winkels met lekkernijen, de Kinderboekwinkel, kralen en woonartikelen. Daarna op tijd terug naar onze eigen stad voor een afsluitend etentje. Deze dag was echt een succes: (bijna) niet over het werk gepraat, alleen pret maken en tijd voor een rustig gesprek. Overdag is meestal weinig tijd voor. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten