donderdag 17 december 2009

Ding 10 is delicious

Hé, hé... dat was een hele ontdekkingsreis door het dingenland. Ik heb een account aangemaakt bij del.icio.us: het is http://delicious.com/ireneleen

Ook het maken van de bookmarks is gelukt. Ik heb een hele tijd rondgekeken op het account van 23 dingen. Leuk, om te zien, hoeveel uiteenlopende sites er toegevoegd worden. Ik kon niet zo veel commentaren vinden, niet zo praterig zeker.
Ik heb de toevoegknop geïnstalleerd. Die vind ik heel handig in gebruik, het gaat net zo vlug als het toevoegen van feeds bij ding 4.
Ik zie voor mezelf zéker het nut van Delicious, snel toegang tot je favoriete sites, waar je ook bent. Ik denk, dat het ook heel handig is in de bieb. Op elke werkplek heb je toegang tot sites, die je veel gebruikt voor je werk. Ik moet wel thuis raken in alle mogelijkheden: alleen al een nieuwe sidebar in mijn scherm. Leuk, hoor... maar hoe gebruik ik 'm? Ooo, je klikt op een tag en dan komt de betreffende site eronder in een ander scherm. Kun je erop klikken en je bent er meteen. Nu nog een tijdje rondkijken in het netwerk van 23 dingen: bundels? uhh? bookmarkcollecties? mmm.. nog maar eens studeren..

1 opmerking:

  1. Je maakt de werkwijze mooi zichtbaar, Irene: proberen is ontdekken. Doe maar wat en kijk wat er gebeurt. Goed dat je in Delicious een nuttig hulpmiddel hebt gevonden.
    Groet,
    Els

    BeantwoordenVerwijderen