dinsdag 14 juli 2009

Zomerplaatjes
Action Girl gaat ondanks de warmte gewoon door met al haar kunstjes. Ze weet nu, dat we de vogels niet meer op de grond voeren, maar op het dak. Dus, snel omhoog en alles in de gaten houden. We voeren niet meer op de grond omdat ze al  een paar keer met een mus binnen kwam rennen. Tot nu toe heeft dat  één mussenleven gekost. Alle andere keren kon je het vogeltje in de gang zo oppakken. Ze heeft nog niet door, wat je doet, als je dan eentje gevangen hebt. Daarom voeren we op het garagedak. Meer kansen voor onze gevleugelde vriendjes... en vooral voeren, als ze ligt te slapen.

Alle buren zijn zo'n beetje op vakantie en daardoor hebben wij ook een vakantiegevoel.. Het is zo rustig in de wijk! Bijna geen auto's, haast geen spelende kinderen, toeristen slenteren rond in de stad.

Ik pas op de planten bij de overbuurvrouw. Ze heeft, heel attent, alle cactussen in de tuin gezet.  En nu is er eentje, die zo mooi bloeit! De bloemen zijn zeker 20 cm. doorsnee. Dit zijn de eerste drie, er komen nog twee achteraan. Morgen bloeien die ook, denk ik.Geen opmerkingen:

Een reactie posten