zondag 18 mei 2008

Chelsea Flowershow - 2008

Vanavond het eerste item over de CFS gezien op BBC. Elk jaar pakken ze groot uit met hun berichtgeving over dit schitterende evenement. Ik volg het al een paar jaar en geniet van de prachtige tuinen en alle verhalen erover. Elke dag is er tussen de middag én 's avonds live verslag. In elk programma zie je filmpjes over designers, kwekers, scholen en privé deelnemers. Mijn mond valt open bij het zien van de prachtige bloemen, de thematuinen, de court yard en small gardens. En druk dat het er is!

De site is: www. bbc.co.uk/chelsea/ Hier vind je heel veel informatie en blogs. Vanaf maandag staat er van elke tuin een foto met uitleg op de site. Er zijn zelfs korte video's over de ontwerpers van de tuinen.
In de loop van de week natuurlijk het toekennen van de medailles, het bezoek van de Royal Family en vrijdagavond de Publieksprijs. Eén van de presentatrices van Gardener's World (elke vrijdagavond), Rachel de Thame, doet voor de eerste keer mee. In het filmpje van vanavond zag ik haar nog heeeel druk bezig met de afwerking van haar tuin.Deze week zit ik elke dag een uurtje te genieten van al die tuinen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten