woensdag 26 maart 2008

harde werkelijkheid - Kobus


Na de reclamefoto van de vorige keer, nu de praktijk. Zo ziet de jonge ondernemer eruit als hij thuis komt na het het werk. De kamerdeur wordt wijd opengegooid, maar hij blijft in de keuken zitten. Gelukkig komt het niet zo vaak voor, maar... dit vraagt om harde actie. Zoiets krijgt ook een serieuze poetser niet met zijn eigen washandje schoon. In dit geval is hij naar boven gedragen (eerst nog ontsnapt en een rondje door de slaapkamers gemaakt). De baas stond al klaar in de douche met de lauwe douche in aanslag. Kat de douchecabine ingeschoven, deuren dichtgeklapt. Afwachten maar! Ik verwacht kattengejammer of bazengejammer. Je weet nooit wat een kat in nood zal doen.

Maar, gelukkig, ook een kat begrijpt, dat dit een noodsituatie is en geeft zich over. Geen geschreeuw of gekrijs. Na een paar minuten gaan de deuren weer open en stonden er twee natte, schone figuren. Ik kreeg een rustige kater in de handdoek, die zich gewillig liet afdrogen. Samen met het vrouwtje naar beneden om een schaaltje melk te krijgen. De rest van de avond ligt hij bij te komen op de rand van de bank. Ik ben heel benieuwd met wie hij in de slag is geweest, maar dat zullen we waarschijnlijk nooit weten.

ps. een paar dagen later zag ik zijn tegenstander: een prachtige zwarte kater met witte poten en wit staartpuntje. Het gevecht gaat verder, de beslissing wie de baas is, moet nog komen.


foto ontbreekt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten